Saturday, March 12, 2011

ENJOY WIF H4P4

Holla kkawan sume..sowi sangat2 keyh cuse da lama x update belog..besa  la  kn cuse final xem tinggal lg sbulan so kna focus lbey sket..okeyh stop there..brenti jap pikir pasal exem ketg kalo pikir lama2 bley beku otak ak..


Orite skarang nie meh nk story2 bnda yg jd ari nie..xctually event yg wat ari nie da plan sminggu lpas which is wat BBQ kat pntai merdeka..tp yang wat ak tkot 2 sbab kn smalam ada tsunami kat jepun so ak pown mcm tkot ja nak g pntai tp oleh kerna event nie da plan sminggu n duet mkan bserta bas dah settle dbyar so xkan nk cancel cm2 ja kn2..so dgan rasa tkot yg mnyelubungi hati(chewah2) ak n dak2 prakticum ak pown mlangkah dgan jayanya ke pntai merdeka..yez merdeka!!




otw to pantai merdeka..


Sesmpainya kat sana kami mula mncari port yg bez untok dijajah buat seketika..pas kmas2 barang tu kami sume start ar main game..siyez weyh walopown game 2 bunyi cm xbapa nk mnarik tp disbabkan main ngan practikum ak yg 1malaysia nieh ak sangatlah mengenjoykan diri dngan jayanya..antara list xtvt yg kami main td is vollyball yg xbarapa nk volly,monkeyball,bola bracun,tiup belon(look a bit childish),tiup tepung,,bomb air n banyak g..(maleh da nak snarai..bnyak sangat..)..Bg ak part yg pling besh skali is bomb air cuse time nie sume owg cm enjoy..tp yg wat ak seteres 2 abih smua sluar ak basah kowt cuse tjatoh dalam air..nie sume salah ezra skali lagi ditegaskan salah ezra okeyh!! cuse nk elak bola dr dia ak tjatoh dalam air....waa~~~ dah la ak xbawa sluar xtra so xpaksa ar ak pkai sluar bsah smpai blik..huhu~~



vollyball time~~



me n seha 



yez!! seha bersemangat mniup belon itu



 turn ak main plak



pose mnarik dr mr hasif







seha n fun on da sand..
Okey -okeyh..after abih berbasah bsahan td..kami sume pown start ar berbbq..thanz alot to rohini n da geng cuse brjaya menghidopkan api dgan jayanya walopown dgan hanya bntuan paper jep..thniah2!!after sjam kami berbbq all da food da siap untok dingap..yeay..sangat sedap makan td dtambah pulak makan kat tepi pantai dgn angin yg sepoi2 bahasa(amboi2 ayat klasik plak) lg bnyak ar kami sume ngap...tapi papepown kami sume enjoy makan kat c2..yeay~~





seha n rohini show their talent



besh post snap by mr ezra

After sume perot da diisi dengan kapasiti yang maksimum..kami semua pown gerak ke tnjong dawai yg terletak sberang ja ngan pantai merdeka nie..hrga tmbang bot pown 2ingget ja sowng(x la mahal sgat)...so bla da smpai sna kami pown cari la port yg bley lepak2 jap lpas letih main td..kat situ kami sume minum abc n laicikang..untuk pgtahuan korang sume...laicikang kat cnie mmg sdap2..n xdlupakan laksa kedah kat cnie mmg kaw2 gler..dak2 prac ak yg dr klantan sume puji laksa 2 sdap(waa bangga sket slaku ank jati kdah)like3!!



kesedapan trserlah





bereh n awanis menikmati abc..



view msa tengah makan
Lepas dah abeh lepak2 kat situ kami smua wat stu lg pngembaraan mnelilingi pulau area pntai merdeka..time nie pown bez gak cuse kami sume ley tgok sangkar ikan terapung n pulau area situ..siyez weyh pemandangan dya sangat n tersangatlah cantik ..rugi kalo sapa g pantai merdeka x g jalan2 kliling pulau naik bot..tmbang dya pown x mahal sangat cuma 3 ingget ja...



on da boat



sangkar ikan terapung

       

cantik kan pulau nie

After mlawat pulau2 tu kami sepractikum pown start ar kmas sume barang2 untok bergrak pulang,..waa ~~sdeh plak nak tinggal pntai merdeka nie..walopown da banyak kali ak sampai sini tapi nie first time ak rasa sangat enjoy n best jalan2 kat cnie..hope pas habis matrix nie ak ley jumpa korang sume lg eh..n bley ar kita jln2 kat tmpat lain plak..hope so..(mud sedeh nie)



h4p4 i"ll miz u all
Okey nie ja wat ntry kali nie..nak g study plak ... daa~~~
moshie-moshie~~

2 comments:

  1. alaaa....gamba daya sikit je....wuwuw...:'(

    ReplyDelete
  2. dyah..t kasi fun gmba kat cmre dyah bley..wink2~~

    ReplyDelete